Samsungs nye UHD buede TV-modeller kommer snart i din butik

De to nye modeller, Samsung fremviste i januar ved CES-showet, lanceres uden tvivl og bør kunne købes i slut april.

Begge modeller er med UHD – Ultra High Definition, hvilket egentlig betyder 4 gange så høj opløsning som Full HD – så du får den bedste oplevelse overhoved tænkeligt. Forskellen på den ene model, HU8505 er dog, at denne skærm kommer i buet form.

Som vi tidligere har haft skrevet lidt om i ‘Mobiltelefoner: Tilbøjelige til at blive bøjet – nu med fuldt overlæg‘, så er de formede skærme noget af det nye og populære indenfor denne type teknologi. Fordelen ved de buede skærme er, at man oplever et mere omsluttende billede, hvor billedeoplevelsen ikke forringes – selv hvis man har trukket det korte strå og sidder helt ude i siden.

samsungtv

Samsung 8 serien har i lang tid været den mest eftertragtede serie fra Samsung, og man har derfor også valgt, at serien her kan fås med buede skærme.

Deres SMART-tv serie er optimeret i en sådan forstand, at du nu kan dele din skærm op i 4 forstået på den måde, at med Multi Link Screen kan du have flere billeder/programmer kørende samtidig. Yderligere følger der en ny fjernbetjening med Smart Control, som er kombineret med touch- og bevægelsessensor, så du mere intuitivt kan styre dit TV. Som en ekstra finish har disse modeller Instant On-funktion, så TV’et tænder på kun 2 sekunder.

Skulle et nyt UHD TV være et TV, der falder i din smag, så kan du hertil opnå 6 mdrs gratis abonnement på Netflix, hvis du køber en af modellerne forinden d. 1. august.

samsung-curve

 

Du kan finde mere info på http://www.samsung.com/dk/promotions/2014CES_UHDTV/

Monica Valentin
Udgivet i Samsung og tagget , , , , , , , .