Samsung NX mini SMART: Lille, lækkert kamera, der i dén grad tager højde for tidens største trend – at tage et selfie!

Samsung-NX-mini-Smart-Camera-image-1

Med weekenden foran os og muligheden for at nyde friheden i fulde drag tages Samsungs nye kamera med i betragtning. I dag handler det om, at kunne fange øjeblikket i præcis dét øjeblik det sker. Vi vil tage billeder hurtigt og vi vil have det hele med. Kameraet her er skabt med samme formål. Det super lette kamera med dets petit størrelse kan passe i de flestes lommer, og kan derfor hurtigt hives frem når vi oplever et moment, der ønskes foreviget. Ligeledes tager kameraet hurtigt skarpe billeder, så kvaliteten af dine billeder forbliver som øjet oplevede det.

Som en ekstra essentiel feature har kameraet ’flip and touch’ skærm. Man kan altså flippe skærmen op og dermed se præcis hvordan ens selfie ser ud – godkendt eller delete.

Som alle Samsungs SMART kameraer er denne model ligeledes udstyret med WiFi og NFC-teknologi, så du hurtigt kan dele dine billeder. Man kan til denne model tilkøbe 15 objektiver, hvis man ikke synes standardudstyret slår til.

smart kamera

Spørgsmålet er jo så bare, hvorvidt kameraet egentlig tager helt så skarpe billeder som håbet? Der er trods alt forskel på et lille, smalt kamera og hvad der kan være af elektronik indeni, sammenlignet med et større kamera og funktionerne heri.

Jeg er dog personligt i høj grad tilhænger af det lille og let transportable kamera, jeg nu kan have i min håndtaske når jeg tager ud, men hvordan dømmes kameraet i din optik?

Læs mere om produktet under: http://www.dpreview.com/news/2014/03/19/samsung-announces-tiny-nx-mini-mirrorless-camera

Monica Valentin
Udgivet i Ny teknologi, Samsung, Uncategorized og tagget , , , , , , .