Samsung viste den nye Samsung Galaxy S5 og Gear / Wearables frem til MWC 2014

Serien Samsung S er velkendt, vellidt og teknisk veludført. Den nye 5’er udmærker sig fortsat på flere forskellige fronter. Som noget af det vigtigste for rigtig mange af os, så skal en telefon i dag kunne tage nogle knivskarpe billeder, så man kan dokumentere og gemme de øjeblikke hukommelsen med tiden lader gå i glemmebogen. Kameraet er udstyret med intet ringere end 16 megapixels og brugen af kamera-funktionen er let ved både redigering og deling af billeder – vigtigt! vi elsker jo at dele alle vores oplevelser, store såvel som små! Generelle forbedringer indenfor hastighed på nettet, det udseendes mæssige med nyt cover-materiale og valgfrie farver, strømbesparende funktioner, at telefonen er støv- samt vandresistent er ligeledes gældende for denne Samsung model. Som en ekstra feature er det også muligt at tilvælge den ret up-comming sikkerhedsfunktion, hvor telefonen låses op ved at læse dit fingeraftryk.

samsung s5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wearables – det perfekte tilbehør til din nye Samsung Galaxy S5

For det ikke skal være nok, så lanceres der ligeledes et par Samsung wearables. Samsung Gear 2 og Gear 2 Neo rummer mange forskellige funktioner, som skal gøre brugen af teknologien lidt lettere i synergi med fx din telefon, dit TV eller anlæg. Du kan se diverse opkald, sms’er eller mails, du kan bruge uret i stedet for fjernbetjeningen og kan sætte musik på dit anlæg så længe, der er blue-tooth tilgængelig. I uret er der indbygget kamera, så du altid kan fotografere hvor end du er – selv i de enkeltstående situationer hvor du ligger mobilen fra dig. Der er ligeledes stor fokus på, at du som forbruger sørger for at holde dig sund og rask, og der er derfor indlagt programmer, hvor du kan holde din træning ved lige.

samsung gear

 

 

 

 

 

 

 

 

Det wearables, der har fået navnet Gear Fit, er i høj grad udviklet til lige præcis at kunne holde dig i form. Det har selvfølgelig også en række andre funktioner, der læner sig lidt op af Gear 2 og Gear 2 Neo, men er dog langt mere fokuseret på dit fysiske velbefindende.

gear fit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Begge wearables kommer i forskellige farver alt efter hvilken smag du har, og alle 3 forskellige produkter forventes at være tilgængelige på markedet midt i april.

Spørgsmålet er jo så, om man overhoved kan se fordelen i de her wearables? De ser smarte ud, men selve funktionen er jo i mere eller mindre grad den samme som ens mobiltelefon, og den kan endda langt langt mere. Yderligere om der til april allerede er lanceret lignende devices, eller om markedet da vil blive stormet med forskellige modeller fra forskellige udbydere. Hvilke argumenter ville du kunne komme op med, hvis du skulle være fortaler for netop Samsungs modeller??

Følg mig her
Udgivet i Mobil, Ny teknologi, Samsung og tagget , , , , .

En kommentar

  1. Hej, først og fremmest er det et godt indlæg du har skrevet.
    Jeg har selv en Samsung Galaxy S5 og har altid været loyal Samsung Galaxy bruger. Tidligere på året var jeg så ude og rejse, nærmere til Spanien for at komme væk for vinterkulden, i Kastrup Lufthavn skulle jeg have et par timer til at gå, så jeg endte med at falde over en Samsung forretning. Her havde de deres nye ure, som jeg til og med fik lov at prøve sammen med min daværende Samsung Galaxy S4! Og puha, det var godt nok elektronik og gadget for alle pengene! Så nu går jeg og sparer op af min løn, så jeg kan få mig sådan et ur. Jeg skal gerne være den første til at sige, at Samsung i øjeblikket fejer Apples produkter væk – med længder – pga. deres ny fundne innovations niveau!