Samsung Galaxy S4 og S4 mini har været en tur i malerbøtten

De allerede eksisterende modeller Samsung Galaxy S4 og S4 mini, sendes nu ud på ny – dog denne gang i anden farve. Telefonerne udbydes i slutningen af marts, hvor farven er ændret til det stilrene sorte.

 

 

For det ikke skal være nok, så tilbyder Samsung i samme forbindelse mobiltelefonen beskyttet i et lækkert læder-lignende cover, som ikke kun beskytter, men også giver telefonen et langt mere eksklusivt look.

undefined

Meget apropos Samsungs nye cover og Copenhagens Covers, der udelukkende forhandler covers som beskytter din mobiltelefon eller tablet, så findes der nu en helt ny accessory, som måske skåner din mobil i endnu højere grad.

Du kan i dag købe en handske, hvori der er indbygget højtaler og mikrofon. På denne måde kommer der slet ikke fedtfingre og bittesmå ridser ved brug af telefonen og samtidig holder den dine fingre varme, hvilket jo ikke er helt ude i skoven, når nu det er tæt på minusgrader udenfor. Præcis hvor praktisk et sådan tilbehør er vides ikke, men ideen er da i hvert fald sjov nok. Handsken hedder Hi-Call Bluetooth handske, og kan købes lige her.

 

Monica Valentin

Monica Valentin

Praktikant at Copenhagen Covers
Navnet er Monica Valentin og jeg rundede i efteråret en alder af 22 år. Jeg har tidligere taget en gymnasial uddannelse i Køge og derefter tilbragt et par år på arbejdsmarkedet.
Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med en uddannelse som markedsføringsøkonom. Jeg bruger derfor mit sidste semester hos Copenhagen Covers med det formål, at jeg kan skrive min afsluttende eksamen om præcis denne virksomhed.
Monica Valentin
Udgivet i Mobil, Samsung, Uncategorized og tagget , , , .