PRIS OG KVALITET

TYPER AF COVERS

Snap/Standard

Et utroligt slidstærkt og samtidig slankt cover, der tåler daglig brug helt uden problemer. Trykket på coveret er knivskarpt, slidstærkt og bevarer sin farveægthed.

Tough Case

Ekstra beskyttelse (indlagt silikonelag) mod stød og slag, uden at det virker kluntet. Ideelt til krævende situationer, og mange af vores kunder der enten er håndværkere, arbejder i et krævende miljø eller dyrker udendørs sport/friluftlivet, vælger ofte dette super
stærke produkt.

Kick-Back

Har samme egenskaber som snap/standard coveret, men med en meget smart finesse som gør at telefonen kan stå oprejst på bordet. Perfekt når der skal ses videoer, eller laves videoopkald på skype.

PRISER

iPhone - alle modeller

Standard/Snap Case: DKK 249,-
Tough Case: DKK 299,-
Kick-Back: DKK 299,- (findes kun til iPhone 5/5S)

iPad

iPad Mini Snap Case: DKK 299,-
iPad 2/3 Snap Case: DKK 349,-

iPod

iPod Touch4 Snap Case: DKK 249,-
iPod Touch5 Tough Case DKK 299,-

Samsung Galaxy Ace samt S-serien

Standard Case: DKK 249,-
Tough Case: DKK 299,-

Samsung Galaxy Note serien

Standard Case: DKK 299,-

HTC Desire

Standard Case: DKK 299,-

MARKEDETS BEDSTE

Hos Copenhagen Covers elsker vi tech. Derfor har vi valgt kun at arbejde sammen med markedets bedste producenter og leverandører inden for covers til smartphones og tablets. Til personlige covers bruger vi 3D teknologi, der dækker hele coverets ydre såfremt du har uploadet et billede i korrekt størrelse. Vores leverandør printer i markedets højeste/bedste opløsning, så det billede du uploader, er også det der bliver trykt.

Kvalitet

Ved at vælge markedets bedste og mest profesionelle leverandører, sikrer vi os at vi altid kan tilbyde lige akkurat de produkter der er størst efterspørgsel på. Vores covers er lavet af det samme materiale som bliver brugt i rumfartsindustrien samt til cykelhjelme for højeste holdbarhed.

Produktion og miljø

Både maskiner og slutprodukter er ISO 9001 og ISO 14001 godkendte for at sikre et uovertruffent højt kvalitetsprodukt.

Se hvordan vi producerer dit cover her