Rikke Nørdum Sonne, Adm. Direktør og stifter af Copenhagen Covers samt CPH Promotion

Gennem de sidste 12 år har jeg være ansvarlig for at udvikle eCommerce forretningen for et par af danmarks største detailkæder. Derudover har jeg en CBA fra AVT Business School. Nu har jeg med stor motivation, fornøjelse og spænding valgt at tilslutte mig flokken af dygtige og inspirerende danske entreprenuers.

Privat er jeg gift med Henrik Nielsen, og mor til Yasmin på 11år og Victoria på 9år.

Copenhagen Covers er første skridt på en spændende rejse, hvis målsætning er at kunne tilbyde markedets bedste beskyttelsesprodukter, til jer der elsker jeres smartphones og tablets.

Jeg tror på at personlige produkter i højeste kvalitet kombineret med god og ærlig kundeservice er en af grundpillerne til en glædelig og motiverende arbejdsdag.

Ud over at drive CPH Promotion og Copenhagen Covers, så er jeg også medstifter og co-pilot på onlinemagasinet Spacey. Her skriver jeg artikler om mit forretningsområde, som er commerce.

Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte via mail eller på tlf. 53 69 10 24. Du kan også følge mig på twitter eller connecte med mig på LinkedIn.

De bedste hilsner

Rikke Nørdum Sonne

Monica Valentin, marketingpraktikant

Navnet er Monica Valentin og jeg rundede i efteråret en alder af 22 år. Jeg har tidligere taget en gymnasial uddannelse i Køge og derefter tilbragt et par år på arbejdsmarkedet.

Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med en uddannelse som markedsføringsøkonom. Jeg bruger derfor mit sidste semester hos Copenhagen Covers med det formål, at jeg kan skrive min afsluttende eksamen om præcis denne virksomhed.

Copenhagen Covers er et Brand der er ejet og drevet af CPH Promotion, Skindergade 2C, 2.th, DK-1159 København K. Du er altid velkommen til at kontakte os via mail på hello@copenhagencovers.dk.