Nyt forårstilbehør fra BOSE: BOSE SOUNDTRUE around-ear hovedtelefoner

Igår lancerede BOSE deres 3 nye designs indenfor kategorien ‘hovedtelefoner’. Det ene design var Soundtrue around-ear hovedtelefonen, der i forbindelse med foråret også er udkommet i nye friske farver.

‘Lydkvalitet når den er allerbedst med dybde og klarhed, uovertruffen holdbarhed og komfort’

Det er fortsat med Triport teknologi, så du kan være sikker på, at selve lydoplevelsen er i top og hertil er designet omkring ørerne i blødt skum, så følelsen af at have dem på, lever op til kvaliteten af at lytte til den musik, der kommer ud af dem. Det siges, at man næsten ikke kan mærke man har dem på – så lette er de – men er dog fortsat i robust design, så de kan holde til et liv på farten. For komfortens skyld kan hovedtelefonerne foldes sammen, så de er lette at have med alle steder. BOSE udtaler yderligere at disse hovedtelefoner sidder behageligt på alle hoveder uanset størrelsen.

sennheiser-mm-500-x-revew-black-headphones-folded-625x410-c

Farverne, som du kan se, er sort, hvid, mintgrøn og et sæt hvor det sorte og mintgrønne er kombineret. Prisen for netop denne type hovedtelefon hedder  1.499kr og kan købes allerede i dag. Samme er gældende for de 2 resterende designs, til gengæld er prisen for in-ear designet en plovmand billigere.

image001

Skal du have nye ørerbøffer, så er valget her klart en potentiel mulighed, hvor du eftersigende er sikret højeste kvalitet og bedste udbytte ligegyldigt hvilken musikgenre du lytter til. Dog må jeg erkende, at jeg hverken har prøvet dette design og ej heller ejer andre høretelefoner fra BOSE, så har du tilføjelser – ris/ros – til andre der kunne overveje at investere i ovenstående, så giv gerne din mening til kende og del din erfaring.

Se mere på BOSE’s hjemmeside på: http://www.bose.dk/DK/da/home-and-personal-audio/headphones-and-headsets/audio-and-mobile-headphones/soundtrue-ae-headphones/

Monica Valentin
Udgivet i Ny teknologi, Uncategorized og tagget , , , , , , , , , , , , .