Ny Bose-højtaler: Spiller bedre, udnytter teknologien og ser brandsmart ud med et strejf af retro

Bose har lanceret deres nyeste udgave af højtalere, hvor lyd og oplevelse i den grad er optimeret.

De fleste har måske nok dømt bluetooth-funktionen ude som forældet opkoblingmulighed, men Bose har taget tyren ved hornene og fortsætter brugen af bluetooth.

We Are The RhoadsClient: BOSE

Den nye udgave kan kobles til din mobil, din tablet eller fx. TV’et, så du kan lade tonerne strømme ud i atmosfæren og nyde dem i fulde drag. Højtaleren er selvfølgelig transportabel og med en vægt på kun 1,5kg kan du nyde din musik hvorend du går hen. Højtaleren kommer yderligere med genopladelige batterier, der fuldt opladt kan holde i op til 14 timer – en liret højtaler der kan spille din fest op, og som dertil nok holder længere end de fleste af gæsterne.

Skulle man, måske i samme forbindelse, ønske at beskytte sin nye højtaler lidt ekstra, så sælges der ligeledes covers i 5 forskellige farver. Det kunne meget vel være en mulighed for, at sætte lidt af sit eget præg på højtaleren. Som sidste kommentar ser højtaleren super fed ud, og kan placeres alle steder!

SoundLink III 5 farver

Skulle opslaget have vakt din opmærksomhed og interesse, så er der mere viden at hente på Bose’s hjemmeside. Har du selv kommentarer til oplægget her, så er du mere end velkommen til at komme med din mening og tanker omkring Bose’s nye højtaler.

Monica Valentin
Udgivet i Uncategorized og tagget , , .