HANDELSBETINGELSER

HANDELSBETINGELSER

Administration af køb og salg på www.CopenhagenCovers.dk foretages af:

CPH Promotion
Skindergade 2C, 2th
1159 København K

CVR NR: 26545188

Email: hello@copenhagencovers.dk

 

PRISER

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. De oplyste priser er inkl. 25 % moms og transport til EU lande medmindre andet er angivet. Priserne er dagspriser. Når du handler med www.CopenhagenCovers.dk indgås aftaler på dansk.
Det er kun muligt at se tidligere ordrer når du er logget ind på websitet når du handler. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til hello@copenhagencovers.dk.

 

LEVERINGSOMKOSTNINGER

Ordrer til levering inden for EU er fragtfri medmindre andet er angivet. Ordrer uden for EU pålægges 10,-DKK for hver genstand der kommer i kurven.

Ved levering til udlandet samt Grønland og Færøerne beregnes leveringsomkostninger på baggrund af det aktuelle land og leverancestørrelsen, dvs. antallet af bestilte varer. Leveringsomkostninger der oplyses på www.CopenhagenCovers.dk, er kun gældende på www.CopenhagenCovers.dk. Vores partnere kan have andre forsendelsespriser og vilkår.

 

LEVERING

Din ordre sendes som udgangspunkt fra UK løbende som dine produkter er klar til forsendelse. www.CopenhagenCovers.dk leverer normalt i løbet af 2-7 hverdage i Danmark. Opstår der  mod forventning længere leveringstid, sender vi en mail til dig, så snart vi er informerede om det.

Køber du som privatkunde sendes din ordre med PostDanmark.
Køber du større partier som virksomhed kan der være forlænget leveringstid.

 

BETALING

Betaling på www.CopenhagenCovers.dk sker via en sikker server hos PayEx. Oplysningerne som indtastes, bliver krypteret, og det betyder, at du og PayEx er de eneste, som kan læse oplysningerne. www.CopenhagenCovers.dk har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. Vi trækker først pengene, når ordren er afsendt, indtil da er beløbet reserveret på din konto. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Der pålægges et gebyr ved betaling med kreditkort og Dankort, som ved betaling, lægges oven i det samlede beløb:
• Dankort: 0,70 kr
• Visa: 1,25% af det samlede beløb
• MasterCard: 1,25% af det samlede beløb
• JCB: 3,75% af det samlede beløb

Ønsker du at betale med et Voucher/gavekort fra 3. part, indtaster du voucher koden når du er færdig med at handle og står i kurven. Voucherkoder kan kun bruges 1 gang.

 

KONTOKUNDER OG OFFENTLIGE INSTITUTIONER

Du kan kun betale på www.CopenhagenCovers.dk via enten PayPal eller kreditkort. Er du en offentlig institution eller virksomhed der ønsker at købe større partier, bedes du kontakte os på hello@copenhagencovers.dk og angive antal og art du ønsker at købe.

 

REKLAMATION

Hvis du har modtaget en vare, der er behæftet med fejl, bedes du hurtigst muligt rette henvendelse til Copenhagen Covers på telefon +45 53 69 10 24 (ml. kl. 10 – 16) eller mail: hello@copenhagencovers.dk.

 

Copenhagen Covers kan ikke holdes ansvarlig for billeder af dårlig kvalitet der er uploadet til designeren. Dit billede bliver trykt i den opløsning der er uploadet. Skulle der være en twist herom, vil vi dog altid gå tilbage i ordren og tjekke billedefilen. Skulle det mod forventning skyldes en produktionsfejl, vil vi til hver en tid producere og fremsende en ny ordre uden beregning.

Afhængig af den konkrete situation vil du få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Copenhagen Covers betaler omkostningerne, hvis varen skal retur. Ved reklamation oplyses ordrenummer eller anden identifikation af købsaftalen. Ifølge købeloven har du 2 års reklamationsret regnet fra modtagelsesdatoen.
VIGTIGT: Er emballagen eller varen synligt skadet, når Post Danmark udleverer pakken, bedes du nægte modtagelse af pakken og kontakte os så hurtigt som muligt. Vi sender dig en ny pakke og reklamerer hos Post Danmark. Hvis du modtager pakken, bedes du selv reklamere hos Post Danmark ifølge deres forretningsbetingelser.

 

OMBYTNING

Personlige covers kan ikke ombyttes, da de hører under betegnelsen særproduktion. Ligeledes kan et køb af personlige covers ikke fortrydes eller ombyttes til anden vare.
RETURNERING

Fortryder du dit køb af ikke personificerede produkter, og ønsker at returnere varen, kan du mod forudgående aftale sende varen retur til:

Copenhagen Covers by CPH Promotion

Att: Returvarer

Skindergade 2C, 2th

1159 Købehavn K
Danmark

 

Ved returnering skal du altid vedlægge en kopi af din faktura.
Returnerede varer skal være i væsentlig samme stand og mængde som ved levering.

 

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, du modtager varen – personlig designede covers/produkter dog undtaget. Udnyttelse af fortrydelsesretten kan ske ved at returnere varen til Copenhagen Covers by CPH Promotion, Skindergade 2C, 2th, 1159 København K, Danmark. Du kan også nægte modtagelse af varen.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, retur. Beløbet bliver ført tilbage til det kort, du har betalt med, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og køb af personligt designede produkter kan ikke fortrydes.

 

COPENHAGEN COVERS ANSVAR

Copenhagen Covers påtager sig ikke yderligere ansvar end hvad Copenhagen Covers er forpligtet til efter Dansk ret. Det forudsættes, at du er bekendt med Copenhagen Covers handelsbetingelser. Den nyeste version af handelsbetingelserne vil altid være annonceret på www.CopenhagenCovers.dk.
Betingelserne er gældende fra d. 19. november 2013.