”Facebook Paper” – ny app fra facebook drager et parallelt univers

Facebook Paper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det verdensomspændende sociale medie facebook er klar med en ny app til din mobil, der gør det lettere for dig at navigere rundt. Historien bag Paper er, at man vil forsøge at vise, hvordan man i hverdagen, måske nok lidt med henblik på hvordan det en gang var, kommunikerer via fysisk print på papir og hvordan man ganske enkelt har overført det til facebook. Paper er sat til launch på mandag d. 3/2-14.
Du kan have hele verdenen i hånden og dele dit liv med venner og familie online 24/7. Denne del af facebook er dog uden nyhedsværdi, men den nye app synes at have til formål, at gøre fx. uploads, visning af billeder, læsning af artikler og generelle opdateringer og delinger lettere og hertil i et utroligt lækkert design, hvor touch-skærmen virkelig kommer til sin ret.

Videoen tager dig igennem de forskellige forbedrede funktioner og helt nye features app’en har.

Hvorvidt app’en bliver en succes kan man dog have sine tvivl om, da det sjældent er med kyshånd de nye opdateringer modtages – specielt nu hvor man ’lige’ har vænnet sig til det gamle.

Se gerne videoen og fortæl os om dine forventninger til det ‘nye’ facebook.

Monica Valentin

Monica Valentin

Praktikant at Copenhagen Covers
Navnet er Monica Valentin og jeg rundede i efteråret en alder af 22 år. Jeg har tidligere taget en gymnasial uddannelse i Køge og derefter tilbragt et par år på arbejdsmarkedet.
Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med en uddannelse som markedsføringsøkonom. Jeg bruger derfor mit sidste semester hos Copenhagen Covers med det formål, at jeg kan skrive min afsluttende eksamen om præcis denne virksomhed.
Monica Valentin
Udgivet i Breaking, Facebook og tagget , , .